Cookies & Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website, indsamles der via cookies nødvendige oplysninger om din færden på websitet, som bruges til at få diverse services på websitet til at fungere efter hensigten. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger om din færden på websitet, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål samt, hvilke tredjeparter der har adgang til dem.

Cookies

Vi anvender cookies i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev samt dine køb i vores webshop. Dette er nødvendigt for at få systemet til at virke. Vi anvender ikke cookies til at holde øje med din trafik på websitet, udføre statistik eller målrette annoncering. For at sikre, at vores anvendelse af cookies er i overensstemmelse med gældende lovgivning, har vi indgået aftale med tredjeparts-databehandler https://cookiebot.com.

Tredjeparts-databehandling

Vi har indgået databehandleraftaler med følgende tredjeparts-databehandlere, som alle er anerkendte udbydere og som overholder gældende lovgivning om databeskyttelse.

mailchimp.com (nyhedsbrev)
sleeknote.com (nyhedsbrev)
thinkific.com (onlineprodukter)
stripe.com (betalingsgateway)
dinero.dk (regnskabssystem)
cookiebot.com (cookies)

Tilmelding til vores nyhedsbrev

Ved tilmeldingen til vores nyhedsbrev giver du dit samtykke til, at vi må kontakte dig pr. email med nyhedsbreve og tilbud. Vi opbevarer og anvender din email-adresse, så længe det er relevant, eller indtil du afmelder dig nyhedsbrevet igen. Du kan altid trække dit samtykke tilbage, enten ved at afmelde dig igen via afmeldingslinket i bunden af vores emails eller ved at sende os en email på mz@metteziegler.dk, hvor du oplyser os om, at du ikke længere ønsker at være tilmeldt vores nyhedsbrev, hvorefter vi med det samme sletter dig af listen.

Køb i vores webshop

Ved køb i vores webshop bliver du bedt om at oplyse følgende persondata, som er nødvendige for, at handlen kan gennemføres:

Navn/Firmanavn
Evt. CVR-nummer
Adresse
Email-adresse
Telefonnummer
Betalingsoplysninger

Regnskabsoplysninger gemmes i henhold til gældende lovgivning i 5 år, hvorefter de slettes.

Datasikkerhed, periode for opbevaring samt sletning

Vi opbevarer og behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål de er indsamlet til, og vil blive slettet når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant, senest 6 måneder efter afslutningen af din sag.

Sletningen efter 6 måneder gælder ikke din tilmelding til vores nyhedsbrev, der fortsætter så længe det er relevant, eller indtil du afmelder dig nyhedsbrevet igen. Du kan altid trække dit samtykke tilbage, enten ved at afmelde dig igen via afmeldingslinket i bunden af vores emails eller ved at sende os en email på mz@metteziegler.dk, hvor du oplyser os om, at du ikke længere ønsker at være tilmeldt vores nyhedsbrev, hvorefter vi med det samme sletter dig af listen.

Sletningen efter 6 måneder gælder heller ikke regnskabsoplysninger, som vi ifølge gældende lovgivning har pligt til at opbevare i 5 år.

Din ret til oplysning, indsigelse, klage og sletning

Du kan til enhver tid få oplyst i et almindeligt format (dataportabilitet), hvilke personoplysninger vi ligger inde med om dig. Det gør du ved at rette henvendelse til dataansvarlig Mette Ziegler på mz@metteziegler.dk. Du kan gøre indsigelse imod, at oplysningerne opbevares, du kan få oplysningerne ændret, og du kan få oplysningerne slettet helt og tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver opbevaret og behandlet oplysninger om dig.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Dataansvarlig

Indehaver Mette Ziegler
Mette Ziegler ApS
Skovfogedvej 1
3550 Slangerup
+45 40130084
mz@metteziegler.dk

 

Headhunterens guide til et Killer-CV!

 

Få headhunterens guide til et Killer-CV, der giver dig et boost af selvtillid, gør dig selvskrevet til jobsamtalerne og bringer dig foran på point! – Du kan bruge samme model til at skærpe din LinkedIn-profil.


Få guiden til et Killer-CV nu!

Du tilmelder dig samtidig frit abonnement på mit nyhedsbrev med inspirationer og tilbud.